.

.

Повик Аудио Мајстор Станица

Повик Аудио Мајстор Станица

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Цена За : Секој Пакет Количина : 1 Вклучува : МОНТАЖА Хардвер Ставка : Повик Аудио Господар Станица Тип : Затворен За Употреба со : Леф Серија Растојание (Ft) @ 18awg : 1600 Ширина Врата Станица (Во.) : 9-3/8 Жици Проводници : 20 Проводници Врата Станица Висина (Во.) : 3 Тип Жица : Штит Вратата Станица Длабочина (Во.) : 7-7/8 Напон : 12vdc Длабочина (Во.) : 7-7/8 Извор На Енергија : 12 VDC. Господар Ширина (Во.) : 7-7/8 Господар Висина (Во.) : 9-3/8 Господар Длабочина (Во.) : 3 Ширина (Во.) : 9-3/8 Висина (Во.) : 3 Растојание (Фт.) @ 22awg : 650 Земја На Потекло( предмет на промена) : Јапонија. 'Повик Аудио Господар Станица, Затворен, Висина (Во.) 9-3/8, Длабочина (Во.) 7-7/8, Висина На Станицата На Вратата (Во.) 3, Ширина На Станицата На Вратата (Во.) 9-3/8, Длабочина На Станицата На Вратата (Во.) 7-7/8, Господар Длабочина (Во.) 3, Господар Висина (Во.) 9-3/8, Господар Ширина (Во.

Други карактеристики

Најдобри понуди