.

.

Алатки за вежбање на планински мажи вежбаат бит SDS плус бетонски wallиден шасер 500мм електричен чекан пресврт максимум поставете метална легура на влијанието профес?

Алатки за вежбање на планински мажи вежбаат бит SDS плус бетонски wallиден шасер 500мм електричен чекан пресврт максимум поставете

DEN 337.60

Количина на стоки
Тековен

Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини Добра алатка за кршење или дупчење wallид, бетон, камен или друг материјал вклучува тркалезна рачка. Направени од високо квалитетни материјали, многу издржливи за употреба. Вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од сликите прикажани на веб -страницата предизвикани од многу фактори, како што се осветленоста на вашиот монитор и осветленоста на светлината. Ве молиме, дозволете мала рачно девијација за мерење за податоците. Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини. Добра алатка за кршење или дупчење wallид, бетон, камен или друг материјал вклучува тркалезна рачка. Направени од високо квалитетни материјали, многу издржливи за употреба. Вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од сликите прикажани на веб -страницата предизвикани од многу фактори, како што се осветленоста на вашиот монитор и осветленоста на светлината. Ве молиме, дозволете мала рачно девијација за мерење за податоците. Погоден за јаглероден челик, ладно леано железо, дуктилно железо, сиво леано железо, челик за умре, не'рѓосувачки челик, легура на легура отпорен на топлина, челик со алатки.

Други карактеристики

Product Material:
40CRProduct Size
10*500mm   12*500mm   14*500mm   16*500mm   :
18*500mm   20 *500mm   22*500mm   25*500mm   :
28*500mm   30*500mm   32*500mm    35*500mm:
Features:
*Good tool for breaking or drilling a wall, concrete, stone or other material*It includes round handle*Made of high quality materials, very durable to useNote:
1. the real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.2. Please allow slight manual measurement deviation for the data.
Welcome to wholesale :

Најдобри понуди