.

.

Olоли готвач 100 x 2 мл мини десерт чаши со лажици и капаци, квадратни високи - чиста пластична чаша за мезе за мезе - Мал сад за еднократно сервисирање за забавни десерт?

Olоли готвач 100 x 2 мл мини десерт чаши со лажици и капаци, квадратни високи - чиста пластична чаша за мезе за мезе - Мал сад за еднократно

DEN 329.44

Количина на стоки
Тековен

Пакет со одлична вредност : Сет вклучува 100 x 2oz десерт чаши, 100 капаци и 100 лажици Погоден за излети, родендени, свадби и други видови на забави. Мал и симпатичен, стабилен, лесен за складирање по чистењето. Прекрасен изглед : Нашите квадратни мини чисти десертни чаши со капаци и елегантни мали лажици се совршени за сервирање на деликатни слатки, музи, пудинзи и мезе и ве тера да уживате во процесот на десерти на десерти уште повеќе. Квалитет на премиум : Купови за десерт за повторна употреба се изработени од тврда пластика, безбедна и издржлива храна. Капакот и чашата можат тесно да се вгнездени за да го задржат десерт вкусен. Одлично за секоја пригода : овие прекрасни чаши за десерт на плоштад се погодни за разни прилики, како што се свадби, родендени, Велигден, Божиќ, Ноќта на вештерките и забавите на базенот; Користени како чаши за десерт, чаши за мезе, чаши за торта, итн. Обезбедете неспоредлива среќа во вашиот живот. Топло известување- Ве молиме, видете ја големината на нашата слика пред да ја поставите вашата нарачка, чашите за десерт 2oz се идеални за сервирање на мали делови и за сервирање на различни состојки. Ако квалитетот или транспортот на производот е предизвикано од оштетување на производот и други проблеми, ве молиме контактирајте не навреме, и ние ќе ви обезбедиме задоволителни решенија во рок од 24 часа. Пакет со одлична вредност : Сет вклучува 100 x 2oz десерт чаши, 100 капаци и 100 лажици. Погоден за излети, родендени, свадби и други видови на забави. Мал и симпатичен, стабилен, лесен за складирање по чистењето. Прекрасен изглед : Нашите квадратни мини чисти десертни чаши со капаци и елегантни мали лажици се совршени за сервирање на деликатни слатки, музи, пудинзи и мезе и ве тера да уживате во процесот на десерти на десерти уште повеќе. Квалитет на премиум : Купови за десерт за повторна употреба се изработени од тврда пластика, безбедна и издржлива храна.

Други карактеристики

Најдобри понуди