.

.

30-110 50-300 Целзиусови степени за прилагодување на копчето за прилагодување на копчето за температура на копчето Капиларен термостат прекинувач за греење на водата в?

30-110 50-300 Целзиусови степени за прилагодување на копчето за прилагодување на копчето за температура на копчето Капиларен термостат прекинувач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Микро прекинувачи Микро прекинувачи. Micro Switchs Name : Температурен капиларен термостатмпертран опсег : 30-110 степени, 50-300 Degreematerial : Пластика, метална струја : 16avoltage : 250 Vapmable to Elective Water Beater, Water Boather, Electric Ren, Wart Air грејач, машина за перење, Frier, кујна опрема и др. Вклучен пакет : 1 парчиња Прекинувач на прекинувачот за контрола на температурата : 1. Кога е можно инсталацијата на термостатот, контролата на температурата, прибирање на целата температура на површината, за да се постигнат точни цели за контрола на температурата 2. При инсталирање на напонот на цевката за сензори на температурата не смее да се деформира, така што не смее да се деформира, така За да не влијаат врз неговите перформанси 3. Не дозволувајте спроводлив или спроводлив материјал во температурата на гасот во внатрешноста на термостатот или загадената површина за да не се влијае на својствата на електрична изолација 4.

Други карактеристики

Најдобри понуди