.

.

Мерсен АТК2 500В 2а Временско Одложување Џуџе Осигурувач, 10-Пакет

Мерсен АТК2 500В 2а Временско Одложување Џуџе Осигурувач, 10-Пакет

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

12 Секунди Временско Доцнење (Со 200 Проценти Номинално Оптоварување) Карактеристики Прекинување Рејтинг 10 Килоампер. 12 Секунди Временско Доцнење (Со 200 Проценти Номинално Оптоварување) Карактеристики. Прекинување Рејтинг 10 Килоампер. Од Производителот Mersen ATQ2 500 V 2a Временско Одложување Осигурувач За Џуџе, Осигурувач За Џуџе, Временско Доцнење Од 12 Секунди (Со 200 Проценти Номинално Оптоварување) Карактеристики, 500 Vac, 2 Ampere, Прекинувачки Рејтинг 10 Килоампер, Терминал На Обрачот, Дијаметар 13/32 Инчи, Должина 1-1/2 Инчи, Одобрување Ul 248-14, Csa C22.2, Засилувач-Стапица[R] Бренд, Атк Модел.

Други карактеристики

Најдобри понуди