.

.

Schneider Electric QOB120GFI Минијатурен прекинувач за минијатурни коло 120-волт 20-засилувач за засилување на куќиштето на колото 600V 40A 40A

Schneider Electric QOB120GFI Минијатурен прекинувач за минијатурни коло 120-волт 20-засилувач за засилување на куќиштето на колото

DEN 1512.32

Количина на стоки
Тековен

Минијатурен прекинувач на колото 120-волт 20-засилувач Schneider Electric QOB120 GFI. Количина на пакет : 1. Минијатурен прекинувач на кола 120-волт 20-засилувач Електрик развива поврзани технологии и решенија за управување со енергија и процеси на начини на кои се безбедни, сигурни, ефикасни и одржливи. Групата инвестира во R&D со цел да се одржи иновациите и диференцијацијата, со силна посветеност на одржлив развој.

Други карактеристики

Најдобри понуди