.

.

Ге домашен Електричен 6-Излезен Продолжувач Со Страничен Пристап, Ѕидна Чешма, Свртете 2 Приклучоци Во 6, 3-Ограда, Оценет Во Затворен Простор, УЛ Наведен, Бел, 54543

Ге домашен Електричен 6-Излезен Продолжувач Со Страничен Пристап, Ѕидна Чешма, Свртете 2 Приклучоци Во 6, 3-Ограда, Оценет Во Затворен

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Моќност Повеќе-Секоја ѕидна чешма нуди 6 заземјени приклучоци за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА за напојување на повеќе електроника, апарати и мобилни уреди Штекер За Заштеда на простор-уникатниот дизајн со вертикален страничен пристап овозможува гломазните адаптери да бидат вклучени во единицата без да заземаат простор. Компатибилност - оваа wallидна чешма ge-брендирана работи со вашиот постоечки заземјен дуплекс сад со 3 краци, 2 излези за да создаде станица за полнење во која било просторија во вашиот дом, канцеларија, спална соба, кујна, дневна соба, студентска соба или која било област со ограничени продажни места. Електричен Рејтинг - оваа ѕидна чешма наведена ВО УЛ има максимален капацитет ОД 125vac/15a/1875w и е безбедна за внатрешна употреба. Доверлив Бренд-ГЕ е врвен бренд во ленти за напојување, заштита од пренапони и излезни адаптери. Моќност Повеќе-Секоја ѕидна чешма нуди 6 заземјени приклучоци за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА за напојување на повеќе електроника, апарати и мобилни уреди. Штекер За Заштеда на простор-уникатниот дизајн со вертикален страничен пристап овозможува гломазните адаптери да бидат вклучени во единицата без да заземаат простор. Компатибилност - оваа wallидна чешма ge-брендирана работи со вашиот постоечки заземјен дуплекс сад со 3 краци, 2 излези за да создаде станица за полнење во која било просторија во вашиот дом, канцеларија, спална соба, кујна, дневна соба, студентска соба или која било област со ограничени продажни места. Електричен Рејтинг - оваа ѕидна чешма наведена ВО УЛ има максимален капацитет ОД 125vac/15a/1875w и е безбедна за внатрешна употреба. Доверлив Бренд-ГЕ е врвен бренд во ленти за напојување, заштита од пренапони и излезни адаптери. Опис на производот Ge-брендираната Чешма За Ѕид Со Заштеда на Простор со 6 Излези додава разноврсност на вашите електрични приклучоци со инкорпорирање на уникатен дизајн со вертикален страничен пристап.

Други карактеристики

Најдобри понуди