.

.

Минијатурен Прекинувач: 15 А, 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, Еднофазна, 10ка на 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, 1 Пол

Минијатурен Прекинувач: 15 А, 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, Еднофазна, 10ка на 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, 1 Пол

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

● Минијатурен Прекинувач : 15 А, 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, Еднофазна, 10ка на 120/240В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, 1 Пол € Засилувачи 15 a. € AC Напон Рејтинг 120/240 V AC. € Прекинувач Тип Тандем. ● Големина на рамка 100А/ХОМ. HOMT1515 CP овие минијатурни прекинувачи се приклучуваат на Своето место во Центрите за оптоварување На Домашната Линија без да бараат шина ИЛИ завртки, така што тие се полесни за инсталирање отколку прекинувачите за монтирање или завртки. Тие ги прекинуваат струите кога ќе се откријат дефекти на ниско ниво во колото. Тие се поврзуваат со напојувањето преку автобуски шипки, што ја елиминира потребата од жици за пигтили и помага да се организира центарот за оптоварување.

Други карактеристики

Најдобри понуди