.

.

JJHXSM Октагонална ламба сенка Харп држач 8 Тешка рамка за рогови на рогови Златен ламба за држач со лесна основа и финација на цврста ламба за додатоци за замена на ос?

JJHXSM Октагонална ламба сенка Харп држач 8 Тешка рамка за рогови на рогови Златен ламба за држач со лесна основа и финација на

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Пакетот вклучува : држач за харфа за сенка на ламбата + финал за ламба + приклучок за ламби 1/4 "Нишка на горниот дел (стандардна големина на Spire) и отворање на центарот за седло : 3/8" (седлото може да се замени и). Изработени од висококвалитетен метал и електропланиран на површината. Тоа е доказ за 'рѓа, отпорен на корозија и издржлив. Лесно може да ја замени старата заграда за абажур, која е многу погодна за современи делови и додатоци за ламби, уреди за осветлување и модерен стил на декорација на домови. Погодно за додатоци за ламби, ламби за маса, подни ламби, стоечки ламби, ламби за маса, итн. 1/4 "Нишка на горниот дел (стандардна големина на Spire) и отворање на центарот за седло : 3/8" (седлото може да се замени и). Изработени од висококвалитетен метал и електропланиран на површината. Тоа е доказ за 'рѓа, отпорен на корозија и издржлив. Лесно може да ја замени старата заграда за абажур, која е многу погодна за современи делови и додатоци за ламби, уреди за осветлување и модерен стил на декорација на домови.

Други карактеристики

Product:
Octagonal Lamp Shade Harp Holder
Size:
8
Color:
Gold
Material:
Metal
Accept standard 1/4-27 threaded finial.:
Saddle center opening (approx.):
3/8 (saddle can also be replaced)
Removable, easy to install.:
Only the harp is coming. It doesn't include the tail, socket and light bulb.:
If the finial is skewed, it can be adjusted with a screwdriver.:
Package includes:
1 x Lamp Shade Harp Holder + 1 x Lamp Finial + 1 x Lamp Socket

Најдобри понуди