.

.

Алстром - Мунксјо 2370-3200 Квалитативна Филтер-Хартија, 32,0 См Дијаметар

Алстром - Мунксјо 2370-3200 Квалитативна Филтер-Хартија, 32,0 См Дијаметар

DEN 1515.20

Количина на стоки
Тековен

Квантитативна анализа Ниска содржина на пепел 0,06 проценти. Висока влажна јачина. Конзистентни перформанси. Квалитативните оценки на филтер-хартијата на ахлстром, по дефиниција, се препорачуваат за употреба во аналитички методи, кои ги одредуваат или идентификуваат честичките на мешавината без оглед на присутната количина. Квалитативните филтер-хартии често се користат во рутинска работа за одвојување која сепак бара висока чистота и конзистентни перформанси. Алстром нуди комплетен опсег на ниски хартии за филтрирање на пепел за општа лабораториска работа што ви обезбедува правилна комбинација на задржување на честички, брзина на филтрирање, капацитет за полнење и влажна јачина. Сите наши квалитативни оценки се состојат од > 95% супер рафинирани а-целулоза и влакна од обвивка.

Други карактеристики

Најдобри понуди