.

.

САРТОРИЈ ФТ-3-127-240 Квантитативна Филтер-Хартија, одделение 393, 240 мм

САРТОРИЈ ФТ-3-127-240 Квантитативна Филтер-Хартија, одделение 393, 240 мм

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Изработени од рафинирана пулпа и памучни облоги Со над 95% содржина на алфа-целулоза. Пепел помалку квантитативни филтер-хартии. Земја на потекло : Германија. Овие филтер-хартии гарантирано ќе бидат ослободени од какви било преостанати киселини и имаат содржина на пепел.

Други карактеристики

Најдобри понуди