.

.

СЛАТИОМ 12V 150PSI преносен итен случај со тешка итна помош 2 цилиндричен автомобил компресорски гума гума пумпа за индукција универзална за автомобили камиони

СЛАТИОМ 12V 150PSI преносен итен случај со тешка итна помош 2 цилиндричен автомобил компресорски гума гума пумпа за индукција универзална за

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Мулти-намена, погодна за гуми за автомобили, гуми за велосипеди, гуми за мотоцикли Ефикасно, гумата може да се надува за 3 минути. Поддршка за аларм и осветлување на работа, погодно за ноќно работење. Операцијата е едноставна, а запалувањето може да се користи директно како извор на енергија. Со конвертор на напојување, батеријата заробена во автомобилот може да се користи директно. Мулти-намена, погодна за гуми за автомобили, гуми за велосипеди, гуми за мотоцикли. Ефикасно, гумата може да се надува за 3 минути. Поддршка за аларм и осветлување на работа, погодно за ноќно работење. Операцијата е едноставна, а запалувањето може да се користи директно како извор на енергија. Со конвертор на напојување, батеријата заробена во автомобилот може да се користи директно. Карактеристики : повеќенаменска, погодна за гуми за автомобили, гуми за велосипеди, гуми за мотоцикли. Нефициент, гума може да се надува за 3 минути. директно како извор на енергија. Со конвертор на напојување, батеријата заробена во автомобилот може да се користи директно. Спецификација : Материјал : Metal Color : Black и Silversize : 245*100*200mmvoltage : 12 Vpressure : 150pis Te Пакет вклучува : 1 x компресорски автомобил компресор1 x x Упатство за корисникот 1 X CLIP1 X СПИРАЛНИОТ АРМОВНО црево 1 X нафтабилен сплав Банкота : Ве молиме, дозволете ја грешката предизвикана од рачното мерење од 0-2mm, благодарам за вашето разбирање.

Други карактеристики

material:
metal
Color:
black and silver
Size:
245*100*200mm
Voltage:
12V
Pressure:
150PSI
The package includes:
1 x car air compressor:
1 x User Manual:
1 x battery clip:
1 x spiral air hose:
1 x inflatable raft bag:
note:
Please allow the error caused by 0-2mm manual measurement, thank you for your understanding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you!:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Најдобри понуди