.

.

Премиум автомобили гуми снежни чорапи за зимска екстрапро -серија текстилен снежен ланец за Алфа Ромео

Премиум автомобили гуми снежни чорапи за зимска екстрапро -серија текстилен снежен ланец за Алфа Ромео

DEN 595.20

Количина на стоки
Тековен

Пауза на ланец или 'рѓа во една сезона; Matte Snow Skings Chods Superx обезбедува долгорочна употреба Дизајн на Канада; Прифатено е како колега на ланецот повеќе од 20 години во цела Европа, Америка и Северните земји; Сертифицирани од тела за меѓународно тестирање и сертификација и сите производители на возила за да обезбедат возење со голема доверба. Доаѓа со домување. Доаѓа со домување. Обезбедува неспоредливо ракување и контрола на управување во снежни и ледени услови на патот; - не ги оштетува механичките делови на возилото, челичните венчиња или капаците на тркалата, електронските системи како што се ABS и ESP; не вибрира или прави бучава додека возите; - пауза на ланец или 'рѓа во една сезона; Matte Snow Skings Chods Superx обезбедува долгорочна употреба - дизајн на Канада; Прифатено е како колега на ланецот повеќе од 20 години во цела Европа, Америка и северните земји; -Сертифицирано со тела за меѓународно тестирање и сертификација и сите производители на возила за да обезбедат возење со голема доверба, обезбедувајќи неспоредливо ракување и управување со управувањето со снежни и ледени услови, мат чорапи за лизгање на снег се изработени од високо-технолошки текстилни производи со екстремно висок пат на патот и трајност . Одобрено е од меѓународно тестирање, тела за сертификација и сите производители на возила за да се обезбеди високо безбедно возење; Прифатено е како еквивалент на ланецот во цела Европа, Америка и Северните земји повеќе од 20 години. Како што е познато, синџирите од стари типови или се кршат по првата употреба или 'рѓа кога се чуваат за следната зима.

Други карактеристики

Најдобри понуди