.

.

Toddmomy Love Lock Shead Padlock Padlock Мало заклучување со клуч за дневник за заклучување на срцето, за заклучување на накит за накит, посакувајќи заклучување за loversубовниците сва?

Toddmomy Love Lock Shead Padlock Padlock Мало заклучување со клуч за дневник за заклучување на срцето, за заклучување на накит за накит,

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

【Уникатен дизајн】- Овој мал катанец усвојува дизајн на форма на срце, кој изгледа многу прекрасно, класично и елегантно 【Love Lock Heart Padlock】- Лесно за заклучување и отклучување, погодно за употреба, безбедно чувајте ги вашите вредни предмети. 【Мали капкани со копчињата】- Не е заклучување да ги чувате вашите предмети, туку и декорација за вашиот шкафче или мала кутија. 【Метално заклучување на срцето】- Ова заклучување на формата на срцето се совпаѓа добро со повеќето стилови на украси за дома, вклучувајќи стил на фарма, рустикален стил или модерен стил. 【Широки апликации】- Може да биде да ја заклучите вашата книга за дневник, кутија за накит, мала кутија за складирање, кутија за подароци, куфер,. Карактеристики- Боја : Злато на роза- материјал : легура на цинк- Големина : 9.31 Inpackage вклучително и 1 x заклучување1 x копче.

Други карактеристики

Најдобри понуди