.

.

Blum 33.3630 Компактен 33 шарка за рамка за лице 110 степени тропа во само-затворање со пакети, пакет со цинк од 2

Blum 33.3630 Компактен 33 шарка за рамка за лице 110 степени тропа во само-затворање со пакети, пакет со цинк од 2

DEN 222.24

Количина на стоки
Тековен

Пакет од 2 Степен на отворање : 110. Материјал : цинк-лепење. Длабочина на чашата : 1/2 инчи. Дијаметар на родител : 35 мм. Степен на отворање : 110. Материјал : цинк-лепење. Длабочина на чашата : 1/2 инчи. Дијаметар на родител : 35 мм. Компактните 33 серии на Blum со скриени шарки за лице со рамки имаат дизајн со две парчиња. Чашите се прикачуваат на монтажните плочи кои се достапни во завиткување околу, монтирање на работ или лице во разни преклопувања. Завртки и плочи за монтирање не се вклучени.

Други карактеристики

Најдобри понуди