.

.

Хози Зти Јавор Остава копчиња За Фиоки За Природни Украси За Домови Копчиња За Ормари За Декор На Фарма Влече Рачки Подарок За Загревање на Куќата )

Хози Зти Јавор Остава копчиња За Фиоки За Природни Украси За Домови Копчиња За Ормари За Декор На Фарма Влече Рачки Подарок За Загревање

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Јавор Лисја фиока копчиња + Монтажа Завртки МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетна легура. СОВРШЕН ДИЗАЈН : Природата Фарма Тематските Кабинетот Копчиња. АПЛИКАЦИЈА : Одлично За кујни, бањи, уникатен мебел или комода, излитен шик мебел. Прекрасен живописен поп на боја на кабинети, врати од плакарот, фиоки и многу повеќе! Ќе биде убава за специјален кабинет или мало парче мебел со фиоки. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Копчињата се брзи и лесни за инсталирање, се што ви треба е шрафцигер. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Јавор Лисја фиока копчиња + Монтажа Завртки. МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетна легура. СОВРШЕН ДИЗАЈН : Природата Фарма Тематските Кабинетот Копчиња. АПЛИКАЦИЈА : Одлично За кујни, бањи, уникатен мебел или комода, излитен шик мебел. Прекрасен живописен поп на боја на кабинети, врати од плакарот, фиоки и многу повеќе! Ќе биде убава за специјален кабинет или мало парче мебел со фиоки. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Копчињата се брзи и лесни за инсталирање, се што ви треба е шрафцигер. Добредојдовте Во Зти Кнобс! Ве поканувам да ја внесете природата во вашиот дом и да уживате во неа во текот на целата година! Зголемете ја вашата домашна вредност, со едноставно замена на копчињата и повлекување на постојните кабинети! Неверојатно е само она што некој нов хардвер може да го направи во кујна, бања или парче мебел.

Други карактеристики

Најдобри понуди