.

.

Cabilock 2 парчиња wallид што виси за складирање на решетки за бања без миење садови за миење садови за складирање на лавици за складирање на задебелен статив тоалет триа?

Cabilock 2 парчиња wallид што виси за складирање на решетки за бања без миење садови за миење садови за складирање на лавици за

DEN 345.76

Количина на стоки
Тековен

Rackидот за складирање на wallидот- Рамката за мини агол е изработена од не'рѓосувачки челик Ова е практична решетка за складирање што може да ја задржи четката за заби, мобилен телефон, бонсаи, електричен брич и многу повеќе. Полицата за бања без удар-решетката за туширање во бањата е полица за рециклирање. Tripod на мијалник- решетката за складирање е монтиран на wallидови и може да се монтира насекаде. Како што се : бања, кујна, спална соба, студија, мијалник,. Карактеристики на списокот со пакети 2 x - решетката за туширање за бања е статив за миење садови за рециклирање на полицата. - Решетката за складирање е поставен на wallид и може да се монтира насекаде. Како што се : Бања, кујна, спална соба, студија, мијалник, итн. Wallид што виси за складирање. - Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската полица за бања без удар.

Други карактеристики

Најдобри понуди