.

.

Doitool 2 сетови за лизгање на вратата за заклучување на вратата Puertas corredizas para interior doorlock rolling лизгачки дрво лизгачки штала за заклучување на вратата внатрешна врата вра?

Doitool 2 сетови за лизгање на вратата за заклучување на вратата Puertas corredizas para interior doorlock rolling лизгачки дрво лизгачки штала

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

не'рѓосувачки челик Заклучување на лизгање на вратите : Методот за инсталација е едноставен и нема да ве однесе премногу време. Заклучување на вратата за внатрешна штала : Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Заклучување на приватноста на вратата на штала : Методот за инсталација е едноставен и нема да ве однесе премногу време. Завртки за лизгање на вратите : бравата е изработена од јаглероден челик, многу стабилен и, и може да биде за вашата лизгачка врата. Приватност на вратата од штала : Направено од високо квалитетни материјали, тоа е и може да биде за некое време. не'рѓосувачки челик. Заклучување на лизгање на вратите : Методот за инсталација е едноставен и нема да ве однесе премногу време. Заклучување на вратата за внатрешна штала : Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност. Заклучување на приватноста на вратата на штала : Методот за инсталација е едноставен и нема да ве однесе премногу време. Завртки за лизгање на вратите : бравата е изработена од јаглероден челик, многу стабилен и, и може да биде за вашата лизгачка врата. Приватност на вратата од штала : Направено од високо квалитетни материјали, тоа е и може да биде за некое време. Список на пакети 2 комплети X Карактеристики на бравите на вратата на штала - Големина : околу 7,00x1.08inch резерви на врата. - Одлична изработка и добри материјали ја обезбедуваат нејзината издржливост и практичност на лизгачката врата. - Материјал : Заклучување на приватност од не'рѓосувачки челик за врата.

Други карактеристики

Најдобри понуди