.

.

E-Outate 2pcs wallидна монтирана облечена во кука од не'рѓосувачки челик, цилиндер за палто, кука, 2 парчиња 16x70mm кука за палто+6pcs M4X20 завртки за само-прислушување+цевка за ек?

E-Outate 2pcs wallидна монтирана облечена во кука од не'рѓосувачки челик, цилиндер за палто, кука, 2 парчиња 16x70mm кука за палто+6pcs M4X20

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Пакување : 2 куки поставени со wallидови Вкупна должина : 75 мм (3 инчи). Дијаметар на средниот цилиндер : 16 мм. Доаѓа со 6 завртки за монтирање и 6 завртки за фиксирање. Лесен за употреба и инсталирање, користете завртки и прицврстувачи за појавување за да ја поправите мултифункционалната кука за палто на wallидот за употреба. Лесно за чистење, само избришете нежно; Може да се примени на вашата бања, кујна, балкон, спална соба, итн. Погоден за складирање на разни предмети, како што се палта, капи, чанти, чадори, крпи или облеки. Добар помошник за складирање на домови и организација. Направено од не'рѓосувачки челик, издржлив, отпорен на гребење и отпорен на 'рѓа. Пакување : 2 куки поставени со wallидови. Вкупна должина : 75 мм (3 инчи). Дијаметар на средниот цилиндер : 16 мм. Доаѓа со 6 завртки за монтирање и 6 завртки за фиксирање. Лесен за употреба и инсталирање, користете завртки и прицврстувачи за појавување за да ја поправите мултифункционалната кука за палто на wallидот за употреба. Лесно за чистење, само избришете нежно; Може да се примени на вашата бања, кујна, балкон, спална соба, итн. Погоден за складирање на разни предмети, како што се палта, капи, чанти, чадори, крпи или облеки.

Други карактеристики

Type:
Wall-mounted hook
Installation method:
wall-mounted
Material:
Stainless steel
Total length:
75mm
Diameter of the middle cylinder:
16mm
Size:
16x70mm
installation steps:
1. Loosen the hook and decorative cover on the base.:
2. Drill a hole in the wall, and then hammer the anchor into the hole.:
3. Pass the screw through the hole on the base, and then tighten the fixing screw and fixing the base.:
4. Put the hook and the decorative cover to the original position of the base.:
Package Included:
2 x Robe hook:
6 x M4x20 mounting screws:
6 x anchor :

Најдобри понуди