.

.

ОСАЛАДИ 5 парчиња Рачка За Гардероба Рачки За Фиоки За Комоди Месинг Влече За Кабинети Фиока За Кабинети Влече Зафат За Фиоки Кинески Фенг Шуи Статуа На Кабинетот К?

ОСАЛАДИ 5 парчиња Рачка За Гардероба Рачки За Фиоки За Комоди Месинг Влече За Кабинети Фиока За Кабинети Влече Зафат За Фиоки Кинески Фенг

DEN 690.08

Количина на стоки
Тековен

РЕТРО СТИЛ ШКАФ ПОВЛЕКУВА уникатниот и дизајн на моделирање ја прават оваа рачка во согласност со современите standетски стандарди КАБИНЕТОТ рачка со стилски и исклучителен дизајн, тоа може да биде замена на скршени рачки на вратите. АНТИЧКИ КОПЧИЊА за КОМОДИ Класична и античка рачка на кабинетот во форма на цикада, совршен комплимент за секој кабинет за вашиот дом. РАЧКА ЗА ФИОКИ за ЖИВОТНИ Копчиња За Фиоки Рачката Има Уникатна Форма, А Бојата е Многу Луксузна и Привлечна И Полна Со Конотација. Лесен Е за Употреба и Инсталирање, Едноставна Структура, Обезбедува Погодност за Употреба. ЗЛАТЕН ТОН ШКАФ КОПЧИЊА Копчиња На Вратата На Кабинетот Мали по Големина и Лесни за Носење и Инсталирање, Рачката Нема Да зазема Премногу Простор за вас. Совршени Замени за Кујна, Бања, Дневна Соба и Спални Кабинети или Комоди или Фиоки И Многу Повеќе. Пакет Листа 5 х Карактеристики на рачката на кабинетот-Материјал : месинг антички рачки на кабинетот-Боја : влечење на златен златен кабинет-Големина : 5, 20Х2, 20Х2, 00см/2, 04Х0, 86Х0 антички копчиња за комоди. - Целата рачка е изработена со извонредна изработка, со јасна текстура, убаво надградете ги копчињата за комода на кабинетот. - Лесен е за употреба и инсталирање, едноставна структура, обезбедува погодност за користење на копчињата на кабинетот за бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди