.

.

Заклучување На Кутијата За Алатки за Камиони, Брави За Поштенско Сандаче Со Заклучување Цилиндри Со 2 Пакувања Со Клучеви Замена НА ДАТОТЕКА ЗА Складирање НА Р. В. К?

Заклучување На Кутијата За Алатки за Камиони, Брави За Поштенско Сандаче Со Заклучување Цилиндри Со 2 Пакувања Со Клучеви Замена НА

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ВИСОК КВАЛИТЕТ-бравата на поштенското сандаче е изработена од премиум легура на цинк, отпорна на ' рѓа и издржлива УНИВЕРЗАЛНА ГОЛЕМИНА-цилиндар за заклучување На Кутијата со Алатки мери прибл. 16мм/ 0,63 инчи во должина. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-Вметнете го цилиндерот за заклучување во дупката за бравата на рачката, зашрафете ја шестоаголната навртка, а потоа тестирајте го ефектот на отклучување. ШИРОКА АПЛИКАЦИЈА-бравата на камерата може да се користи како брави на кабинетот, заклучување на поштенското сандаче, брави на кабинетот на датотеки, брави за кутии со алатки, брави за складирање на р. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-ќе добиете 2 парчиња кабинет брави со клучеви. ВИСОК КВАЛИТЕТ-бравата на поштенското сандаче е изработена од премиум легура на цинк, отпорна на ' рѓа и издржлива. УНИВЕРЗАЛНА ГОЛЕМИНА-цилиндар за заклучување На Кутијата со Алатки мери прибл. 16мм/ 0,63 инчи во должина. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-Вметнете го цилиндерот за заклучување во дупката за бравата на рачката, зашрафете ја шестоаголната навртка, а потоа тестирајте го ефектот на отклучување.

Други карактеристики

Најдобри понуди