.

.

Држач За Ролна За Тоалет,држач за ролна за тоалет, полица За античка тоалетна хартија од нерѓосувачки челик кутија за ткиво тоалетна лента држач за ролна за тоалет-?

Држач За Ролна За Тоалет,држач за ролна за тоалет, полица За античка тоалетна хартија од нерѓосувачки челик кутија за ткиво тоалетна лента држач

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

100% Отпорен На Корозија-Држач За Ролна За Тоалет Никогаш Не ' Рѓа,Еколошки, За Да Се Спротивстави На Секојдневните Гребнатини, Корозии и Оцрнувањеобезбедете Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини. Стилски и Убав - - - Нашиот Модерен Дизајн На Држач за Хартија За Бања Означува Квалитет и Совршено Се Вклопува Со Постоечките Во Секој Дом, Канцеларија,Хотели,Образовни и Медицински институции. Решение за заштеда на простор - - - штандот за тоалетна хартија може да складира до различни стилови тоалетни ролни. Лесна инсталација, Убаво и практично,Благородна и елегантна,Лесна за чистење,Антикорозивна,Силна носивост. Ако имате било какви прашања, ве молиме пишете ни. Ќе ви се вратиме што е можно поскоро. Ако Имате Било Какви Прашања Во Врска Со Производот Или Не Се Задоволни, Ве Молиме Контактирајте со нас. Ние Ќе Ги Решиме Сите Проблеми За Вас. Површинска Технологија : Материјал за цртање Жица од Нерѓосувачки Челик : Нерѓосувачки Челик Користен Метод : Отворена хартија.

Други карактеристики

Најдобри понуди