.

.

Мккел Меки Слајдови За Фиоки За Затворање-Лизгалки За Фиоки За Самостојно/Затворање-1 Пара Меко Затворање Од 14 Инчи 3 Набори Целосно Продолжување Под Слајдовите На ?

Мккел Меки Слајдови За Фиоки За Затворање-Лизгалки За Фиоки За Самостојно/Затворање-1 Пара Меко Затворање Од 14 Инчи 3 Набори Целосно

DEN 1563.20

Количина на стоки
Тековен

Мазна и Тивка : двоен ред челични топчести лежишта кои обезбедуваат мазни и тивки перформанси Одликувајќи се со функционалност за меко затворање за тивко и тивко затворање на секоја фиока, создавајќи тивка животна средина за вашето семејство. Материјал : Изработен од Висококвалитетен Ладно Валани Челик со цинк обложена завршница ќе ви даде прецизна дебелина и мазна површина.Загради се наменети за кабинети за рамки за лице. Функција за меко Затворање : оваа функција може да го направи вашиот мебел мазни движења со убави и меки застанувања. Намалување на бучавата и спречување на штипкање на вашето бебе. Меки слајдови за фиоки за затворање : Меките слајдови за фиоки за затворање се идеални за кабинети, постаменти за биро и општи фиоки за складирање. Високиот рејтинг на оптоварување ви овозможува да ги инсталирате овие слајдови на секаков вид фиока. Пакетот Вклучува : Избрани Слајдови, Завртки За Монтирање, Инструкции За Инсталација.Вклучени се држачите за монтирање. Добредојдовте во мојата продавница, ви посакувам среќен шопинг.Нашата продавница има различни стилови, можете да отидете во мојата продавница поглед Метални Челични Фиоки Слајдови : - Целосно продолжен, фиоката може целосно да се извлече.

Други карактеристики

●Material:
Cold Rolled Steel
●Feature:
3-fold Smooth Telescopic Slide
●Size:
14inch (35cm), 16inch (40cm), 18inch (45cm), 20inch (50cm),
●Package Include :
2Pieces x 10 inch Drawer Slides
Notice:
Installing screws are included here.
BUY NOW by clicking the Add to Cart Button, you won't be disappointed! :

Најдобри понуди