.

.

ГЕРОТКР 12 парчиња Копчиња За Кабинети, Копчиња За Комоди, Копчиња За Кујнски Ормари, Повлекувања И Копчиња За Фиоки, Рачки За Кабинети И Фиоки, Карирана Тиква Од Ноќ?

ГЕРОТКР 12 парчиња Копчиња За Кабинети, Копчиња За Комоди, Копчиња За Кујнски Ормари, Повлекувања И Копчиња За Фиоки, Рачки За Кабинети И Фиоки,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

① Рачки За фиоки Големина : 1, 37х1, 10х0, 66 во/35х28х17 мм ① Копчиња За Фиоки Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Стакло. Опремени Со Завртки. Површината На Рачката е Мазна и Не Ги Повредува Рацете, А Завртките Се Направени од Нерѓосувачки Челик, што не Е Лесно Да ' рѓа. ● Надворешни декоративни Копчиња : Различни Обрасци се Отпечатени На Внатрешните Копчиња На Кабинетот, Копчето Како Целина Има Силен Украсен и Практичен. Повеќе Исклучителни Обрасци Можат Да Влезат Во Мојата Продавница за Да Ја Видите. Ние Исто Така Поддржуваме Прилагодување На Моделот. ● Употреба На Рачки на кабинетот : Погоден За Повеќето Сцени, Многу Е Погоден За Секојдневна Употреба На Кабинети, Мебел, Комоди, Фиоки, Гардероби, Полици за Книги итн. Ви дава Роман, Модерен, Атрактивен и Елегантно Декорирана Соба. ● Купете Со Доверба : Ако Имате Какви било Прашања или Незадоволство, Слободно Кажете Ни, ние ќе Ви Одговориме во рок од 24 Часа за Да Обезбедиме Добро Искуство за Купување за вас.

Други карактеристики

Најдобри понуди