.

.

Фит Метална Рачка На Вратата, Рачки Од Нерѓосувачки Челик Лесни За Инсталирање добри Перформанси 2 парчиња Преклопливи За Пренослива Кутија За Алат За Вратата На К?

Фит Метална Рачка На Вратата, Рачки Од Нерѓосувачки Челик Лесни За Инсталирање добри Перформанси 2 парчиња Преклопливи За Пренослива Кутија

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Квалификувани материјали од различни спецификации, висок безбедносен фактор, може да се користат со мир на умот Рачка за преклопување од нерѓосувачки челик, практична и удобна, силна приспособливост. Мала големина, лесна за инсталирање и носење, погодна за употреба и со добри перформанси. Среброто изгледа поедноставно и поубаво, може да се совпадне со различни панели на вратите. Широко користен, многу погоден за врати на кабинетот, преносни кутии за алати итн. Квалификувани материјали од различни спецификации, висок безбедносен фактор, може да се користат со мир на умот. Рачка за преклопување од нерѓосувачки челик, практична и удобна, силна приспособливост. Мала големина, лесна за инсталирање и носење, погодна за употреба и со добри перформанси. Среброто изгледа поедноставно и поубаво, може да се совпадне со различни панели на вратите. Широко користен, многу погоден за врати на кабинетот, преносни кутии за алати итн. Квалификувани материјали од различни спецификации, висок безбедносен фактор, може да се користат со мир на умот2. Рачка за преклопување од нерѓосувачки челик, практична и удобна, силна адаптибилност3. Мала големина, лесна за инсталирање и носење, погодна за употреба и со добри перформанси4.

Други карактеристики

Item Type:
Stainless Steel HandlesProduct Description
Uses:
Cabinet door, cabinet, lithium battery box, portable tool box, etc.
Accessories(for 1pc handle):
2 x nut, 2 x washer
Surface Treatment:
Chrome plating, polishing
Color:
Silver
Material:
Iron, 304 stainless steel
Style:
Modern and simple
Package List:
2 x Stainless Steel Handles4 x Nut:
4 x Washer:

Најдобри понуди