.

.

Заклучување на шкафче за теретани, заклучување на зборови од 5 букви, заклучување на комбинација, безбедносен катанец за шкафче за училишни теретани, спортски шкаф?

Заклучување на шкафче за теретани, заклучување на зборови од 5 букви, заклучување на комбинација, безбедносен катанец за шкафче за училишни теретани,

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

Издржлив материјал : комбинација со 5 букви, со висококвалитетен материјал за легура на цинк, силен, точен, безбеден и издржлив Комбинација на букви LOCKDIMENSIONS : 2,52 инчи висока x 2,56 инчи широк x 0,86 инчи, дизајн лесен за корисниците, преносен, лесен за преглед. Ресетирање : 5-цифрен заклучување на кодот може лесно да се ресетира по потреба и е лесно да се запамети. Белешка : Ве молиме, запишете ја новата лозинка што ја поставивте. Ако ја заборавите лозинката, заклучувањето не може да се отвори. Безбедно и удобно заклучување на лозинката : Лозинка за заклучување на буквата значи 10,000 уникатни лозинки, што е тешко да се пробие крадецот. Запомнете ја лозинката, не треба да го користите клучот. Како да поставите своја лозинка 1. Осигурете се дека почетната комбинација „натпревар“ е усогласена од обете страни на индикаторот. Широко користени : брави за спортски сали, велосипеди, кутии со алатки, куфери, спортски торби и заклучување на шкафче. Заклучувањето на дигиталниот код е направено од материјали за легура на челик и цинк, што е отпорен на 'рѓа, стабилна и издржлива. Издржлив материјал : комбинација со 5 букви, со висококвалитетен материјал за легура на цинк, силен, точен, безбеден и издржлив. Комбинација на букви LOCKDIMENSIONS : 2,52 инчи висока x 2,56 инчи широк x 0,86 инчи, дизајн лесен за корисниците, преносен, лесен за преглед. Ресетирање : 5-цифрен заклучување на кодот може лесно да се ресетира по потреба и е лесно да се запамети. Белешка : Ве молиме, запишете ја новата лозинка што ја поставивте.

Други карактеристики

Најдобри понуди