.

.

Crazymall 5 пакувања луксузен дизајн кујнски кабинет рачки за фиоки за фиоки за влечење на влечење дизајнер дома DIY реновирање злато, црно)

Crazymall 5 пакувања луксузен дизајн кујнски кабинет рачки за фиоки за фиоки за влечење на влечење дизајнер дома DIY реновирање

DEN 479.20

Количина на стоки
Тековен

Дали вашата кујна изгледа малку застарена? Време е да се надополни! Рачките се изработени од легура на цинк. Отпорен на 'рѓа и отпорна на гребење. Овој пакет содржи 5 влечења на кабинетот на легура на цинк. Свеж изглед на вашата кујна / кабинет за бања, зголемена куќната вредност!. Дали вашата кујна изгледа малку застарена? Време е да се надополни!. Рачките се изработени од легура на цинк. Отпорен на 'рѓа и отпорна на гребење. Овој пакет содржи 5 влечења на кабинетот на легура на цинк. Свеж изглед на вашата кујна / кабинет за бања, зголемена куќната вредност!. Дали вашата кујна изгледа малку застарена? Време е да се надополни! Овие рачки доаѓаат чистите линии што му даваат модерен изглед на вашата кујна или бања. Овие рачки на кабинетот нема да имаат свеж изглед на вашиот кабинет, дефиницијата ќе ја зголеми вашата куќа вредност! Рачките се изработени од легура на цинк. Клучни карактеристики за легура на цинк : отпорен на гребење на 'рѓа.

Други карактеристики

Најдобри понуди