.

.

Doitool туш пешкир кука туш врата куки над куките на вратата за куки за туш за туш за стаклена врата за туширање без рамка за бања, туш за туширање куки од не'рѓосувачки ?

Doitool туш пешкир кука туш врата куки над куките на вратата за куки за туш за туш за стаклена врата за туширање без рамка за бања,

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Едноставно и практично, куката има добра текстура и може да се користи за стаклени врати за бања, итн? Лесно за инсталирање и употреба, добра стабилност, не е лесна за паѓање и деформирање, безбедно и издржливо. ? Ефикасен и издржлив, со капацитет за лежиште на оптоварување, можете да го користите со доверба при складирање на суровини како што се крпи. ? Не-дупки за инсталација, безбеден и практичен, лесно може да го украси задниот дел од вашата врата. Едноставен дизајн, функционален и практичен, лесно може да складира предмети и да заштеди простор. Тоа е одлична кука за складирање зад вратата. Едноставно и практично, куката има добра текстура и може да се користи за стаклени врати за бања, итн.? Лесно за инсталирање и употреба, добра стабилност, не е лесна за паѓање и деформирање, безбедно и издржливо. ? Ефикасен и издржлив, со капацитет за лежиште на оптоварување, можете да го користите со доверба при складирање на суровини како што се крпи.

Други карактеристики

Најдобри понуди