.

.

Црно Паметно Копче На Вратата Со Тастатура, Заклучување На Вратата Без Отпечатоци Од Прсти, Дигитална Брава На Вратата На Допир, Безбеден Bluetooth, Контрола На Апликац?

Црно Паметно Копче На Вратата Со Тастатура, Заклучување На Вратата Без Отпечатоци Од Прсти, Дигитална Брава На Вратата На Допир, Безбеден

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Потребни се 4a батерии за работа (не се вклучени) Ве молиме внимателно прочитајте го упатството пред инсталацијата. Осигурајте се дека нашата брава на вратата без клуч одговара на големината на вашата врата. +4-Во-1 Паметна Брава На Вратата ● оваа дигитална брава на вратата му обезбедува на вашето семејство четири начини да ја отвори вратата, отпечаток од прст + лозинка + апликација + клучеви (2 вклучени). Влезот без клуч и автоматското заклучување комбинираат погодност и безбедност во исто време. ①Лесен За Инсталирање И Програмирање На Паметната брава на вратата ви требаат само 15 минути за да ја завршите инсталацијата, се што ви треба е мал шрафцигер. Поставувањето и програмирањето со лозинка е исто така многу лесен за користење и лесен за ракување. Детали Инсталирајте Водичи можете да се повикате на упатството или да побарате помош од Нашиот Тим За Услуги на Клиентите. ●Стилски Дизајн И Пристап До Екран На Допир ● бравата За отпечатоци е изработена од легура на цинк, времето на сервисирање може да биде повеќе од 200. Рачка што не се лизга и пристап до екранот на допир. ЛЕД панелот за допир го олеснува внесувањето на вашата лозинка дури и во мракот. Работи совршено во спална соба, канцеларија, стан, гаража, подрум, хотел итн. ●Аларм за мала Батерија и Копче ЗА Резервна Копија На USB + + Ако нивото на батеријата е пониско од 25%, ќе има Звучен потсетник За Звучен Сигнал кога ќе ја отворите вратата и известувањето за АПЛИКАЦИЈАТА. Никогаш не се плашат да бидат затворени. Дојдете со интерфејс за итна моќност и резервен клуч, можете да го користите клучот за да ја отворите вратата, или USB power bank исто така може да биде привремено напојување. €Контрола на паметни Апликации Копчето на вратата со заклучување поддржува IOS и android уреди. со бесплатната Апликација За Паметен Живот. Можете да поставите и споделите привремена лозинка на пријатели, посетители или домаќинки. Исто така, ќе ја сними историјата на отклучување, ќе донесе висока безбедност и погодност во вашиот живот. +4-Во-1 Паметна Брава На Вратата ● оваа дигитална брава на вратата му обезбедува на вашето семејство четири начини да ја отвори вратата, отпечаток од прст + лозинка + апликација + клучеви (2 вклучени). Влезот без клуч и автоматското заклучување комбинираат погодност и безбедност во исто време. ①Лесен За Инсталирање И Програмирање На Паметната брава на вратата ви требаат само 15 минути за да ја завршите инсталацијата, се што ви треба е мал шрафцигер. Поставувањето и програмирањето со лозинка е исто така многу лесен за користење и лесен за ракување. Детали Инсталирајте Водичи можете да се повикате на упатството или да побарате помош од Нашиот Тим За Услуги на Клиентите.

Други карактеристики

Најдобри понуди