.

.

Четка за чистење На Екранот На Прозорецот, 3 во 1 Чистач На Екранот На Прозорецот, Четка За Чистење На Прозорецот Алатка За Чистење На Прозорци Стакло Стругалка Проз?

Четка за чистење На Екранот На Прозорецот, 3 во 1 Чистач На Екранот На Прозорецот, Четка За Чистење На Прозорецот Алатка За Чистење На Прозорци

DEN 1208.00

Количина на стоки
Тековен

☔€3 ВО 1 Алатки За Чистење На Домаќинствата Q : овие алатки за чистење saml може да се користат за чистење на мрежата на екранот на прозорецот, четка за чистење на жлебот на прозорецот,стругалка за стакло ☔€Влажна и Сува Употреба : оваа четка за чистење на екранот може да биде влажна употреба и сува употреба.Сува употреба за чистење прозорци и отстранување на влакна,Влажна употреба за отстранување на повеќето нечистотии и нечистотија. ☔●Мала Големина И Висока Ефикасност● : големината На оваа мини четка за прозорци е 31,5 инчи* 7,87 инчи * 2,13 инчи и висока ефикасност и повеќенаменска. ☔●Стаклена Стругалка● : овој чистач на екранот доаѓа со силиконска стругалка која лесно може да ја изгребе пената и другите дамки додека чистите. ☔●Лесен За Употреба● : чистач на екранот на прозорецот изработен од ЕКОЛОШКИ пп материјал,лесен и издржлив. Тоа е мултифункционален и повеќенаменски комплет за чистење прозорци со рачка што се одвојува.Со кука за лесно складирање и заштеда на простор. ☔€3 ВО 1 Алатки За Чистење На Домаќинствата Q : овие алатки за чистење saml може да се користат за чистење на мрежата на екранот на прозорецот, четка за чистење на жлебот на прозорецот,стругалка за стакло. ☔€Влажна и Сува Употреба : оваа четка за чистење на екранот може да биде влажна употреба и сува употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди