.

.

Кабинет магнетски ултра тенок кабинет врата магнетна улога за магнети на фиоки лепило кабинет брава магнетни затворања за кујнски плакарот за затворање магнетна ?

Кабинет магнетски ултра тенок кабинет врата магнетна улога за магнети на фиоки лепило кабинет брава магнетни затворања за кујнски плакарот

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

【Моќна магнетна сила】 Нашите магнети на кабинетот имаат трајна силна магнетна и магнетна сила до 20 килограми, не треба да се грижите за вашата врата, фиоките, прозорците блиску лабава 4x Медицински кабинет магнети улов; 16 x завртки; 8 x двострано лепило. 【Ултра-тенки дизајн】 надграден магнетски улов на вратата е дебела само 3 мм, а магнетната сила е 2 кг, може да се користи за да се задржи вратата на кабинетот, фиоките, капакот, лизгачката врата од гардероба или затворените ролетни. Совршено за шкафче врати во караван. 【Силен лепило од 16 x завртки; 8 x двострано лепило. 【Ултра-тенки дизајн】 надграден магнетски улов на вратата е дебела само 3 мм, а магнетната сила е 2 кг, може да се користи за да се задржи вратата на кабинетот, фиоките, капакот, лизгачката врата од гардероба или затворените ролетни. Совршено за шкафче врати во караван. 【Силно лепило и лесен за инсталирање】 Посилна налепница од 3М ви го олеснува инсталирањето на заклучувањето на магнет без дупчење и завртки, заштедувајќи време и напор и без да го оштетите кабинетот или вратата, да обезбедите завртка за совпаѓање за специјална употреба. (Ве молиме затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете го и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете и затворете го и затворете и затворете го и затворете и затворете го и затворете Отворете ја вратата по 12 часа за да му овозможите на лепилото добро да се придржува на површината.

Други карактеристики

Најдобри понуди