.

.

4 парчиња стол за туширање за замена на нозете не се лизгаат водоотпорни возрасни седишта за бања за вшмукување чаши стапала тешки преносни клупи за пренесување гу?

4 парчиња стол за туширање за замена на нозете не се лизгаат водоотпорни возрасни седишта за бања за вшмукување чаши стапала тешки

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Нозете за замена за стол за туширање се изработени од трајна гума и засилени со метални инсерти внатре, што може да спречи време на лизгање и продолжување на абење Пошироката база и дупката за одвод се специјално дизајнирани. Лесно за инсталирање : Овие стапала за замена на анти-лизгање за стол за туширање можат да се соберат без алатки. Само вметнете ги нозете за замена во нозете на табелата, и тие можат лесно да се соберат за неколку минути без никакви алатки. Идеални нозе за замена : Компатибилен со повеќето клупи за бања, столици за туширање, клупи за туширање, клупи за пренесување и така натаму. Ве молиме измерете ја големината пред да купите. Големина : Внатрешниот дијаметар на нозете за замена на клупата за туширање е 27 мм / 1,06 инчи, дното е околу 56 мм / 2,2 инчи надворешен дијаметар. Пакетот вклучува : ќе добиете 4 парчиња за замена на столот за пренесување. Материјал : Нозете за замена за стол за туширање се изработени од трајна гума и засилени со метални инсерти внатре, што може да спречи време на лизгање и продолжување на абење. Пошироката база и дупката за одвод се специјално дизајнирани. Лесно за инсталирање : Овие стапала за замена на анти-лизгање за стол за туширање можат да се соберат без алатки. Само вметнете ги нозете за замена во нозете на табелата, и тие можат лесно да се соберат за неколку минути без никакви алатки. Идеални нозе за замена : Компатибилен со повеќето клупи за бања, столици за туширање, клупи за туширање, клупи за пренесување и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди