.

.

Хомојојо 10 парчиња Фиока Железнички Делови Фиока За Гради Слајд Водич Шини За Фиоки Водич Фиоки За Комоди Рилес пара Пуертас Коредизас Држач За Затегнувачка Прачк?

Хомојојо 10 парчиња Фиока Железнички Делови Фиока За Гради Слајд Водич Шини За Фиоки Водич Фиоки За Комоди Рилес пара Пуертас

DEN 1169.60

Количина на стоки
Тековен

ФИОКА ПЕСНА КОМПЛЕТ овие пластични фиоки ја водат вашата комода или фиока од исфрлање и може да потрае некое време да се заменат, што ги прави за системи за фиоки за комоди или враќање на старите прибор ВОДИЧИ ЗА ФИОКИ ЗА ПЛАСТИЧНИ ФИОКИ ВОДИЧИ ЗА ФИОКИ ЗА ФИОКИ ВОДИЧИ ЗА ФИОКИ ЗА ПЛАСТИЧНИ ПАТЕКИ ВОДИЧИ за ФИОКИ за ФИОКИ замена : водичите за фиоки за замена можат да ви помогнат да ги поправите постојните фиоки и ковчези, убаво прилагодени за да го поправите вашиот систем за фиоки на различни предмети за мебел, ви обезбедува многу погодност. ЗАТВОРАЧИ ЗА ФИОКИ за фиоки Изработени од супериорен материјал кој е отпорен на абење.Фиока Железнички Водичи. ПЛАСТИЧНИ ФИОКИ ВОДИЧИ ФИОКА СЛАЈДОВИ ЦЕНТАР МОНТИРАЊЕ ФИОКА СЛАЈДОВИ ФИОКА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ВОДИЧИ ФИОКА ВОДИЧ ЗАГРАДИ ЗАМЕНА МЕБЕЛ ДЕЛОВИ ЗА КОМОДИ КОЛИБИ И ФИОКА СИСТЕМИ ПЛАСТИЧНИ ГАРДЕРОБА 【материјали - - - - овие шини за фиоки за мебел се изработени од материјал со врвен квалитет, отпорен на ' рѓа и. ГАРДЕРОБА ВОДИЧ ЗАГРАДИ методот на инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Пакет Листа 10 х Фиока Водичи Карактеристики-Изработени од супериорен материјал кој е отпорен на абење Фиока Песна Слајдови. - Исклучително полиран, мазна површина, не ќе гребење на Вашите раце Пластични Водичи Фиока Песна.

Други карактеристики

Најдобри понуди