.

.

ABUS 110/155 HASP & Staple Carded

ABUS 110/155 HASP & Staple Carded

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Должина на HASP : 155мм Ширина на HASP : 45мм. Дијаметар на главниот град : 12,5 мм. Тешка челична конструкција со скриени иглички за шарки и скриени завртки. Зацврстен челичен главен. Должина на HASP : ширина од 155 mmhasp : 45ммстапл. Завртките на тренерите обезбедени само со картички верзии. Зацврстен челичен главен. Каде да го користите : Заеднички шипки за аголни решенија, на пр. Градите, шкафовите погодни за врати што не се затвораат, т. лисјата на вратите и рамката на вратата не се на ниво.

Други карактеристики

Најдобри понуди