.

.

УПКОХ 2 парчиња Бебешки Шишиња Решетка За Сушење Држач За Чаши За Хидрофласка За Шишиња За Патување Решетка За Сушење Решетка За Пиење Решетка За Шишиња За Бебиња Ф?

УПКОХ 2 парчиња Бебешки Шишиња Решетка За Сушење Држач За Чаши За Хидрофласка За Шишиња За Патување Решетка За Сушење Решетка За

DEN 1438.40

Количина на стоки
Тековен

Држач За Чаши За Чаши За Кригла : Приказ или складирање за кујнски шалтер, масичка за кафе или складирање на кабинетот Држи до 7 чаши за кафе, чаши за чај, чаши или чаша. Држач За Машина за Сушење шишиња : } преносливата решетка за држачи за садови на работната површина одговара на повеќето прибор за кујна, како што се чинии, чинии, чаши, чаши и шишиња. Решетка За Фен За шишиња : ~ целосно искористете го просторот, лесен за земање. Повеќекратна употреба : гранки Од Дрвја обликувани на врвот. Може да ја одржува чашата мазна и стабилна, а исто така може да држи пластична кеса или да ја направи кеса за ѓубре за трошки. Држи кеси за складирање отворени за лесно полнење. Решетка за Сушење шишиња : Изработена од безбеден и еколошки материјал, дополнителна издржливост, без повреда на бебето. Решетка за шишиња : целосно искористете го просторот, лесен за земање. Пакетот Вклучува 2 х Ракети за Сушење Шишиња За Бебиња Опис На Машината За сушење Шишиња - Големина : 16 х 9.travel решетка за сушење шишиња-Материјал : Пластика.Карактеристики на решетката за сушење шишиња со вода - Боја : Виолетова.решетка за сушење шишиња за бебиња-помошните гранки се флексибилни за сушење на шишето и другите додатоци.Решетка за Сушење шишиња - целосно искористете го просторот, лесен за земање.

Други карактеристики

Најдобри понуди