.

.

зелени зеле® Стакло &засилувач; Никне Ware® Sip &засилувач; Слама 5oz, 6mo+, Растителна Пластика, Силикон Излечен Од Платина, Безбедна Машина За Миење Садови, Расте Со Бебе, ?

зелени зеле® Стакло &засилувач; Никне Ware® Sip &засилувач; Слама 5oz, 6mo+, Растителна Пластика, Силикон Излечен Од Платина, Безбедна

DEN 268.48

Количина на стоки
Тековен

ВКЛУЧЕНИ СЕ СИЛИКОНСКИ ГОЛТКИ, ИЗЛИВ ОД СЛАМА И СЛАМА ЗА ДА РАСТАТ СО БЕБЕШКИ Меки, силиконски изливи со ажуриран дизајн кој му помага на вашето бебе инстинктивно да го регулира протокот со леснотија за природна транзиција од доење и хранење со шишиња Се препорачуваат изливи од слама за промовирање на здрав орален развој како што расте бебето, а отстранливата слама овозможува навалени или традиционални опции за пиење слама. ОСНОВАТА ШТО не се ЛИЗГА и НАДВОРЕШНАТА ОБВИВКА ПОМАГААТ ДА СЕ ЗАШТИТИ СТАКЛОТО-подебелата основа што апсорбира удари и елегантната надворешна обвивка помагаат да се заштити стаклото кога ќе го фрли или испушти вашето малечко. ИЗЛИВИТЕ БЕЗ КАПЕ И КАПАЧЕТО ЗА ПАТУВАЊЕ СПРЕЧУВААТ ПРОТЕКУВАЊЕ-изливот без Капе спречува излевање ако се собори, а капачето за патување обезбедува дополнителна заштита за складирање додека е во движење. БЕЗБЕДНОСНИТЕ ПРИКЛУЧОЦИ ОСЛОБОДУВААТ ТЕЧНОСТ ВО СЛУЧАЈ на КРШЕЊЕ НА СТАКЛОТО—Дополнителни безбедносни приклучоци во основата ослободуваат преостаната течност за да предупредат за какво било кршење.

Други карактеристики

Најдобри понуди