.

.

Кралицата крал 6 пакувања бебешки биб, муслински бандана душка за девојчиња за момчиња, прилагодливи меки и апсорбирачки чипка за хранење чипка за заби и лигање на ?

Кралицата крал 6 пакувања бебешки биб, муслински бандана душка за девојчиња за момчиња, прилагодливи меки и апсорбирачки чипка

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Затворање на копчињата Само миење на рацете. 【Памучен муслин】 природен органски памучен материјал од муслин е дише, удобен, мек и апсорбирачки. Тие се совршен материјал за чувствителна кожа на бебето, осигурувајќи дека таа/тој е удобно да се носи. 【Супер абсорбента за дишење BIB】 : Оваа биб е изработена од 4 слоја обична памучна газа, која има одлична апсорпција на вода и дишење. Овој научен дизајн помага да се задржи облеката на вашето бебе суво и чиста во текот на денот. Намалете ги проблемите поврзани со кожата. Грижа за чувствителна кожа на бебето. 【Модерни и научни Библи】 : Оваа бебешка биб е дизајнирана со копчиња, што е лесно да се носи и го спречува вашето бебе да влече. Големина на BIB : 9,8 "*9". Дијаметар на вратот на Биб : 11 ". Погоден за бебиња од различни фази на раст. 【Достапно за девојчиња и момчиња】 : Оваа биб е дизајнирана со чипка во форма на шут, во светли бои во првите редови на модата, многу е убаво за вашето бебе да носи . Компатибилен со кој било стил на облека, оставете го вашето бебе да ја води модната почетна линија. И момчињата и девојчињата можат да ја користат. 【Практичен подарок за бебиња】 : 6 видови памучни биб во различни бои, уникатниот дизајн на форма на лив модерна декорација. Нашите памучни биб се несомнено најпрактични. Овој сет за бебиња биб би бил најдобриот подарок за нови родители и нови баби и дедовци. Затворање на копчињата. Само миење на рацете. Тие се совршен материјал за чувствителна кожа на бебето, осигурувајќи дека таа/тој е удобно да се носи. 【Супер апсорбирачки диви биб】 : Оваа биб е изработена од 4 слоја обична памучна газа, која има одлична апсорпција на вода и дишење. Овој научен дизајн помага да се задржи облеката на вашето бебе суво и чиста во текот на денот. Намалете ги проблемите поврзани со кожата. Грижа за чувствителна кожа на бебето. 【Модерни и научни Библи】 : Оваа бебешка биб е дизајнирана со копчиња, што е лесно да се носи и го спречува вашето бебе да влече.

Други карактеристики

Quantity:
6
Size:
9.8*9
Colors:
Beige, Khaki, Blue, Eraser Powder, Pink, Turmeric
Suitable for:
0-2 year old baby
Features:
1. Pure cotton design, more hygienic, absorbent, no harm to baby's sensitive muscles, you can use it with confidence.:
2. Button design, easy to wear, can also prevent the baby from tearing and pulling.:
3. These bibs are specially designed for baby girls, they use ruffled lace as the edge to make the bib even more adorable.:
The package includes:
6 baby saliva wipes:

Најдобри понуди