.

.

Нослива Пумпа За Гради 2022 Нова Пумпа За Гради Без Раце Електрична Со 2 Режими &засилувач; 5 Нивоа, Безжична Пренослива Пумпа За Гради Со Режим На Масажа, Дојдете Со Пр?

Нослива Пумпа За Гради 2022 Нова Пумпа За Гради Без Раце Електрична Со 2 Режими &засилувач; 5 Нивоа, Безжична Пренослива Пумпа За Гради

DEN 1599.84

Количина на стоки
Тековен

●Комплетна Големина На Пумпа За Гради Што може да се носи : Двоумејќи се која Големина На Електрична пумпа за Гради што може да Се Носи дали ви треба? Пумпа за гради без раце ги обезбедува сите овие големини (21мм+24ММ+27ММ) Прирабници +5 кеси за складирање млеко! Вградената брава за прилагодување на градникот помага да се подобри Носењето На пумпата За гради wellSo можете да ги испробате сите овие и да го пронајдете оној што навистина одговара на Вашата Големина за да постигнете најдобро вшмукување. ●Прилагодливо Вшмукување На Пумпата За Гради● : Електричната Пумпа за Гради има 2 режими (режим на масажа+ режим на пумпање гради) и 5 нивоа на интензитет.Прво масирајте, а потоа пумпајте, имитирајќи го режимот на хранење на бебето за да го оптимизирате производството на млеко. Осигурајте се дека секоја мајка произведува повеќе млеко за пократко време и дајте им на новите мајки повеќе избор и удобност.Во споредба со екранот на допир, физичките копчиња имаат подолг век на траење и помала е веројатноста да бидат оштетени. ①Пумпа За Гради Без раце : Безжичната Пумпа За Гради Без Раце Е Лесна, без цевка, носената пумпа за гради без раце е многу погодна, можете да бидете ставени во градник за нега,да ги ослободите рацете за да правите работи како забавни,убедливи или работни и повеќе не се ограничени.Дури и кога се дружите со пријателите,тоа никогаш нема да ве вознемири. ●Електрична и Пренослива И Quit® : Преносливата пумпа за гради се полни.1000 m AH батерија напојувана за цицање 3-4 пати, Електричната Пумпа за Гради што Може Да Се Носи може да собере до 180ml / 6oz, Електричната пумпа за гради има систем против повратен проток го спречува истекувањето на млекото, го штити млекото од инфекција и го одржува свежо.

Други карактеристики

Најдобри понуди