.

.

Фрида Мамо Маска За Гради За Натрупување - Направена Со Зелка, Јасмин + Жалфија За Ублажување На Затрупани Гради + Одвикнување Од Доење - 2 Маски За Чаршафи-Без Вештач?

Фрида Мамо Маска За Гради За Натрупување - Направена Со Зелка, Јасмин + Жалфија За Ублажување На Затрупани Гради + Одвикнување

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ЗАБАВЕТЕ ГО ПРОТОКОТ : Зелка, јасмин + жалфија помагаат во олеснување на натрупаноста без лепење ладни лисја од зелка во градник ТРЕТИРАЈТЕ се : Нанесете на чиста, сува кожа. Изладете 20 минути. Отстранете ги маските + нежно масирајте дополнителен серум во кожата (избегнувајќи ги грицките). ПАКЕТИ ШТО МОЖЕ ПОВТОРНО ДА се ЗАПЕЧАТАТ : Едната града е повеќе заглавена од другата - користете една маска одеднаш, ставете неискористен лист во кесичка + повторно запечатете до 2 дена за следниот сеш. ДИЗАЈНИРАН ЗА МАЈКИ КОИ ДОЈАТ : Без вештачки мириси, фталати или парабени. ПОВЕЌЕ ФРИДА мајка : ние создаваме производи кои се исто толку ефикасни колку што се погодни — масажер за лактација, загреани грејачи на градите и маски за чаршафи за градите за да им дадете пауза на вашите гради. ШТО Е ВКЛУЧЕНО : 2 маски за гради. Маската за гради за натрупување е исполнета со зелка, Јасмин + Мудрец за да Им дадете на Вашите Гради слатко олеснување и да го намалите натрупувањето со болка во Градите.

Други карактеристики

Најдобри понуди