.

.

Седиште За Засилување За Мали Деца За Трпезариска Маса | Стабилно Седиште За Засилување За Бебиња Што Не Се Лизга За Трпезариска Маса | Стол За Засилување На Мека Пе?

Седиште За Засилување За Мали Деца За Трпезариска Маса | Стабилно Седиште За Засилување За Бебиња Што Не Се Лизга За Трпезариска Маса | Стол

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ВРЕМЕ ЗА ОБРОК, СЕМЕЈНО време, ВО СЕКОЕ време Седиштето за засилување на масата За Утобоост обезбедува идеално место за вашето бебе да седи, да јаде и да игра, дома или во движење Земете заедно со ресторани, баба, и посети на пријатели. Споделете квалитетно семејно време на маса. НАПРАВЕТЕ СЕКОЈ СТОЛ Висок Стол Ergобоост е совршен пренослив висок стол за патување. Ултра лесен и компактен за лесно складирање. Екстра долги ремени брзо и лесно прицврстете ги на секоја кујна/трпезариска столица каде и да му треба поттик на вашето дете. ОТСТРАНЛИВО СЕДИШТЕ ОД ПЕНА ШТО НЕ СЕ ЛИЗГА ЗА ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ времето за Јадење е неуредно. хикапоп го олеснува тоа. Едноставно отстранете го седиштето од пена, избришете го или измијте го седиштето за јадење во мијалникот со сапун и вода. СИЛИКОНСКАТА ОСНОВА БЕЗ ЛИЗГАЊЕ обезбедува стабилна и сигурна основа на секој стол со целосна големина, СПРЕЧУВАЈЌИ ГРЕБНАТИНИ на дрвени столови.

Други карактеристики

Најдобри понуди