.

.

Кабилок Бебешки Комплети 1 Комплет Чинии За Вшмукување Од Нерѓосувачки Челик Со Капаци Вакуумски Сад За Бебиња Прибор За Јадење За Јадење За Бебиња Прва Обука Приб?

Кабилок Бебешки Комплети 1 Комплет Чинии За Вшмукување Од Нерѓосувачки Челик Со Капаци Вакуумски Сад За Бебиња Прибор За Јадење

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Има широк спектар на намени и може да се користи во салати, ориз, овошје итн вшмукување чинии со капаци. Рабовите на садот се мазни и добро изработени, што нема да ве повреди. бебе вилушка лажица. , мазни рабови, лесни за држење, погодни за луѓе од сите возрасти. обука лажица и вилушка. Изработени од висококвалитетни и трајни материјали, здрави и еколошки, издржливи. нерѓосувачки челик дете хранење сад. Уникатен и креативен дизајн, погоден за многу сцени како дома, бифе, ресторан итн. силиконска бебешка лажица. Опис 1 Поставете Чинии За Вшмукување Од Нерѓосувачки Челик Со Капаци Вакуум Сад За Бебиња Прибор За Јадење За Јадење За Бебиња Прва Обука Прибор За Самохрана Храна За Бебиња ( Зелена ) Карактеристики Боја : Зелен Материјал : нерѓосувачки челик+ Големина на пластика : 12. 6СМ Пакет, Вклучувајќи 1пц х двослоен сад со помош на храна 1пц х лажица 1пц х вилушка.

Други карактеристики

Најдобри понуди