.

.

Toddmomy 1pc Истекување-И Челик Бпа Комплементарни Доказ Нерѓосувачки Одвојува Двојна Рачка Вечера За Анти Деца Чинии Хранење Рачка Мелење Јадење Двојна Храна Капак Сл?

Toddmomy 1pc Истекување-И Челик Бпа Комплементарни Доказ Нерѓосувачки Одвојува Двојна Рачка Вечера За Анти Деца Чинии Хранење Рачка

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

САД ЗА ЈАДЕЊЕ ДОЕНЧИЊАМазна површина без бруси, што го прави погодно за чистење БЕБЕ НЕ ИСТУРИ сад одличен материјал, кој може да издржи долгорочна употреба. САД ЗА ХРАНЕЊЕ ДЕЦА од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИКПогоден За јадење храна и супа за пиење итн. САД ЗА ХРАНА за НОВОРОДЕНЧИЊАдоаѓа со дизајнот на долната вшмукувачка чаша, што го прави не е лесно да се преврти. ЈАДЕЊЕ ЗА ХРАНЕЊЕ БЕБИЊАСе Одликува со дизајн со двојна рачка, многу лесен за држење и движење. Пакет Листа 1 х Карактеристики на садот за храна за бебиња-дизајн Со Компактна големина, многу погоден за малите раце на вашето дете. - одличен материјал, кој може да издржи долгорочна употреба. - Се одликува со дизајн на површината за мелење, многу практичен за употреба. - Доаѓа со дизајнот на долната вшмукувачка чаша, што го прави не е лесно да се преврти. - Боја : Портокалово-Мазна површина без бруси, што го прави погодно за чистење. - Материјал : Нерѓосувачки челик - Големина : Околу 12, 00Х12, 00Х5, 00см/4, 72Х4, 72Х1, 97сопис На стоки бебе без сад за истурање тоа е еден од најдобрите избори за вас.

Други карактеристики

Најдобри понуди