.

.

Детска Базикс Безбедна Голтка, Чаша Од Нерѓосувачки Челик За Бебиња/Мали Деца, Тркалезен Излив, Безбедна Машина за Миење Садови, Без БПА, 11 МЛ. Патување/Училиште/Игр?

Детска Базикс Безбедна Голтка, Чаша Од Нерѓосувачки Челик За Бебиња/Мали Деца, Тркалезен Излив, Безбедна Машина за Миење Садови,

DEN 211.52

Количина на стоки
Тековен

БЕЗБЕДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ : Тврд кружен излив за развој на палети, отстранливи рачки, тенок струк за лесно држење, изолиран гумен ракав, едноделен силиконски вентил, 100% безбедна машина за миење садови, лесна за чистење ДИЗАЈНИРАН ЗА ЗАФАТЕНИ МАЛИ ДЕЦА и НИВНАТА ИСХРАНА : Лесен и издржлив ова шише е секојдневна потреба за деца во движење. Лесен за употреба во дневен престој, дом, парк или во автомобил. Одлично делува со млеко, вода и сок. ОДЛИЧНА ГОЛЕМИНА И БЕЗБЕДНИ МАТЕРИЈАЛИ : дојдете во една лесна големина од 11 метри која е совршена за кутии за ручек, патување или игра на отворено. Изработени од нерѓосувачки челик за повеќекратна употреба, одделение за храна 18/8. Дизајнот со еден ѕид е лесен и издржлив. ОДРЖЛИВ : Сефот е изработен од чист нерѓосувачки челик. Сите се материјали Се Бпа Слободен, фталат и олово слободен. Дизајнот од нерѓосувачки Челик го прави на крајот еднократно-засекогаш. ДОВЕРЛИВ БРЕНД : Кид Басикс Од Њу бран е бизнис во семејна сопственост со седиште во прекрасниот Колорадо. Првиот што создаде шолја од нерѓосувачки челик. Детскиот Базикс е одржлив и безбедно им служи на малите деца од 2008 година.

Други карактеристики

Најдобри понуди