.

.

Sewacc 1 сет DIY везење постави накит ѓердан комплети за вез за везови, комплети за рачно шиење ѓердан комплет за везење на ѓердан.

Sewacc 1 сет DIY везење постави накит ѓердан комплети за вез за везови, комплети за рачно шиење ѓердан комплет за везење на ѓердан.

DEN 135.84

Количина на стоки
Тековен

Тема за калапот за везови- [Погодно за почетници] Постојат обрасци на нашата крпа за вез, што може да биде везено печатење, што е поудобно Дури и ако сте почетник, можете да создадете фасцинантно дело за вез. Поставени алатки за везови- идеално да се направи приврзок за ѓердан, приврзоци за обетки, приврзок за клучеви и така натаму. Орнамент за вез- Елегантен и модерен, погоден за почетници во вез. Крст комплет- Користејќи памук и материјал, квалитетот е многу добар. Гроздобер приврзоци за ѓердан- може да биде како обетки, приврзоци, други украси на ланец, брошеви и украси. Тема за калапот за везови- [Погодно за почетници] Постојат обрасци на нашата крпа за вез, што може да биде везено печатење, што е поудобно. Дури и ако сте почетник, можете да создадете фасцинантно дело за вез. Поставени алатки за везови- идеално да се направи приврзок за ѓердан, приврзоци за обетки, приврзок за клучеви и така натаму. Орнамент за вез- Елегантен и модерен, погоден за почетници во вез. Крст комплет- Користејќи памук и материјал, квалитетот е многу добар. Гроздобер приврзоци за ѓердан- може да биде како обетки, приврзоци, други украси на ланец, брошеви и украси. Список на пакети 1 сет на карактеристики за приврзоци за везови - исто така можете да го шиете вашето име на него за да го направите овој производ уникатен комплет за вкрстено бод.

Други карактеристики

Најдобри понуди