.

.

6 Цвеќиња Египетска памучна нишка Преброена комплет за вкрстено бод 202x97stitch 14ct, 46x28cm цвеќиња вкрстени комплети за бод

6 Цвеќиња Египетска памучна нишка Преброена комплет за вкрстено бод 202x97stitch 14ct, 46x28cm цвеќиња вкрстени комплети за бод

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Низата во овој комплет за вкрстени бод е придржана египетска памучна нишка, може да трае подолго и да се одржи брилијантна Лесно за следење на графиконите, а германските игли го прават корисен за проектите. Тоа е мал семплер. Сите се спакувани во торба, може да биде убав подарок. Или добар проект за себе. Тој е во средна големина, (тоа значи во опсегот на производи, може да заврши во рок од еден месец) е лесно, и со прекрасен исход. Низата во овој комплет за вкрстени бод е придржана египетска памучна нишка, може да трае подолго и да се одржи брилијантна. Лесно за следење на графиконите, а германските игли го прават корисен за проектите. Тоа е мал семплер. Сите се спакувани во торба, може да биде убав подарок. Или добар проект за себе. Тој е во средна големина, (тоа значи во опсегот на производи, може да заврши во рок од еден месец) е лесно, и со прекрасен исход. Макарони броеја комплети за вкрстени бод, 106x101stitch 29x29cm Египетска памучна нишка памук крст -бод комплети за вкрстени бод -комплети вклучуваат : придржана египетска памучна нишка, игли, црно -бели графикони во големина A4, упатства, 14 CT памук Аида ткаенина.

Други карактеристики

Најдобри понуди