.

.

Јојофуни Животно Незгодно Полнети Партиски Реквизити Акрилни Очни Мониста Плашлив Стил Боја Кукла Монистра Изработка На Пластични Реквизити Сјај Зло САМОСТОЈНИ ?

Јојофуни Животно Незгодно Полнети Партиски Реквизити Акрилни Очни Мониста Плашлив Стил Боја Кукла Монистра Изработка На Пластични Реквизити

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

акрилик ПЛАШЛИВА ИГРАЧКАовие очи За Ноќта на Вештерките се половина тркалезни и изработени од акрилик, зениците се поставени и обоени во центарот, не се лесни или деформирани, изгледот измазнува и издржлив. РЕКВИЗИТИТЕ ЗА ОЧНОТО ЈАБОЛКО за НОЌТА на ВЕШТЕРКИТЕ Убави додатоци : овие мали и извонредни полукружни очи се многу погодни за украси За Ноќта на Вештерките, тие можат да се применат за украси За Ноќта на Вештерките или да се совпаѓаат со други поврзани предмети, полни со ужасна забавна празнична атмосфера На Ноќта на Вештерките. ЖИВОПИСНИТЕ ПЛАСТИЧНИ ОЧИ користат Светла боја, доволна количина, смешни и крвави лажни очни јаболка за да ги исплашат другите. ноќта на вештерките очното јаболко. СТРАШНО ШУПЛИВО ОЧНО јаболкоИзработени со врвен пластичен материјал, еколошки, без мирис. КУКЛА ПЛАСТИЧНИ ОЧИОдличен реквизит за фотографија за вас, користете го за да направите интересни слики со вашите пријатели. ПЛАШЛИВА ИГРАЧКАовие очи За Ноќта на Вештерките се половина тркалезни и изработени од акрилик, зениците се поставени и обоени во центарот, не се лесни или деформирани, изгледот измазнува и издржлив. РЕКВИЗИТИТЕ ЗА ОЧНОТО ЈАБОЛКО за НОЌТА на ВЕШТЕРКИТЕ Убави додатоци : овие мали и извонредни полукружни очи се многу погодни за украси За Ноќта на Вештерките, тие можат да се применат за украси За Ноќта на Вештерките или да се совпаѓаат со други поврзани предмети, полни со ужасна забавна празнична атмосфера На Ноќта на Вештерките. ЖИВОПИСНИТЕ ПЛАСТИЧНИ ОЧИ користат Светла боја, доволна количина, смешни и крвави лажни очни јаболка за да ги исплашат другите. ноќта на вештерките очното јаболко. СТРАШНО ШУПЛИВО ОЧНО јаболкоИзработени со врвен пластичен материјал, еколошки, без мирис. КУКЛА ПЛАСТИЧНИ ОЧИОдличен реквизит за фотографија за вас, користете го за да направите интересни слики со вашите пријатели.

Други карактеристики

Најдобри понуди