.

.

Калап за свеќи За Правење Свеќи СИЛИКОНСКИ 3д Голема Корална Школка Мувла За Свеќи СМОЛА САМОСТОЈНА Ароматерапија Калап За Раководи За Рачно Изработен Гипс Занает?

Калап за свеќи За Правење Свеќи СИЛИКОНСКИ 3д Голема Корална Школка Мувла За Свеќи СМОЛА САМОСТОЈНА Ароматерапија Калап За Раководи За Рачно

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА СВЕЌА МУВЛА : мувла големина : 1469 инч; завршена големина На Свеќа : 10,7*7,4*15см / 4. МАТЕРИЈАЛ ОД ВИСОК СТЕПЕН : овој калап ЗА свеќи САМ е изработен од+ силикон, многу мек и флексибилен и лесен за чистење ,исто така е еднократно и издржлив .Со мазни и сјајни ентериери, и ја намалува потребата за намалување и полирање. ПРОИЗВОДСТВО ИЗВЕСТУВАЊЕ : Користете игла за да направите дупка на дното, поправете го фитилот во центарот на силиконскиот калап за свеќи, потоа истурете го стопениот восок и почекајте да се формира, конечно турнете и извлечете ја свеќата од дното, многу едноставна за ракување. ЛЕСНО ЗА ДЕМУЛДИРАЊЕ : овој силиконски калап за свеќи е лесен за ослободување, оставете ја смолата во калапот да биде обликувана и целосно зацврстена, само притиснете го дното на калапот и ослободете ја вашата креација. Калапот може лесно да се исчисти со вода со сапуница. ШИРОКА ПРИМЕНА : калапот може да се користи за правење колачи, сапуни, пудинзи, миризливи свеќи, сочни саксии, ароматични камења и други ракотворби. ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА СВЕЌА МУВЛА : мувла големина : 14.69 инч; завршена големина На Свеќа : 10,7*7,4*15см / 4. МАТЕРИЈАЛ ОД ВИСОК СТЕПЕН : овој калап ЗА свеќи САМ е изработен од+ силикон, многу мек и флексибилен и лесен за чистење ,исто така е еднократно и издржлив .Со мазни и сјајни ентериери, и ја намалува потребата за намалување и полирање. ПРОИЗВОДСТВО ИЗВЕСТУВАЊЕ : Користете игла за да направите дупка на дното, поправете го фитилот во центарот на силиконскиот калап за свеќи, потоа истурете го стопениот восок и почекајте да се формира, конечно турнете и извлечете ја свеќата од дното, многу едноставна за ракување. ЛЕСНО ЗА ДЕМУЛДИРАЊЕ : овој силиконски калап за свеќи е лесен за ослободување, оставете ја смолата во калапот да биде обликувана и целосно зацврстена, само притиснете го дното на калапот и ослободете ја вашата креација. Калапот може лесно да се исчисти со вода со сапуница. ШИРОКА ПРИМЕНА : калапот може да се користи за правење колачи, сапуни, пудинзи, миризливи свеќи, сочни саксии, ароматични камења и други ракотворби.

Други карактеристики

Најдобри понуди