.

.

Сјајна Сјајна Симпатична Жаба, Мамо Писмо Стил Привезок Мувла И Голем Јавор Облик Пепелник Силиконски Калапи За Смола Занает Калапи Полимер Глина НАПРАВИ САМ Наки?

Сјајна Сјајна Симпатична Жаба, Мамо Писмо Стил Привезок Мувла И Голем Јавор Облик Пепелник Силиконски Калапи За Смола Занает Калапи Полимер

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●висококвалитетни калапи за приврзоци за клучеви,калапи за Ознаки За Кучиња Овие калапи за лиење смола се изработени од висококвалитетен силикон, флексибилен и издржлив, еднократно и мазен, лесен за расклопување, не е лесен за деформирање, се перат. Стилски силиконски калапи, уникатни алатки ЗА леење сам смола. ●ШИРОКО КОМПАТИБИЛЕН●калапот за силиконски привезоци е компатибилен со повеќето материјали за смола и леење, како што се епоксидна смола, цементна глина, полиестерски смоли, паста за џвакање итн. ●ЛЕСНО ЗА ДЕ-МУВЛА●само треба да го извртите калапот и да ја ослободите вашата креација откако смолата целосно ќе се излечи.Вашето парче лесно излегува од калапот, без лепење, без кинење додека калапот ја одржува својата форма. ●ИЗДРЖЛИВ И ЕДНОКРАТНО употреблив q Епоксидниот калап е изработен од висококвалитетен силикон, мек, флексибилен, лесен за расклопување, отпорен на кинење, не е лесно да се деформира, пере, прилично издржлив и еднократно.

Други карактеристики

Најдобри понуди