.

.

3 парчиња Божиќни Свилени Матрици За Полимерна Глина Божиќна Снегулка Бонбони Ѕвонче Еднократно Печатење На Свилен Екран Со 2 парчиња Алатки За Стругалка Од Глина ?

3 парчиња Божиќни Свилени Матрици За Полимерна Глина Божиќна Снегулка Бонбони Ѕвонче Еднократно Печатење На Свилен Екран Со 2 парчиња

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

?●Комплет За Матрици од Полимерна Глина ● - ќе добиете 3 Божиќни матрици за полимерна глина со 2 парчиња глинени стругалки, тие доаѓаат во различни Божиќни стилови како што се снешковци, снегулки, Дедо Мраз, Новогодишни елки, Божиќни чорапи, Божиќни кутии за подароци, бонбони, ѕвона, карирано жито и други популарни дизајни Доволно долго време, доволно за да направите различни глинени занаети. ?●Совршена Големина За Обетки ● - полимерната глина на Секоја Матрица На Божиќниот екран е 5,9 "х 3,54". Вие Само ги собирате овие индивидуални секачи од полимерна глина за обетки со различни големини и уникатни форми и ја пуштате вашата имагинација да дивее за да создадете најпривлечни обетки. ?●Издржлив Материјал Q-Матриците На Божиќниот екран за полимерна глина се изработени од висококвалитетен оптички филмски материјал на задната страна, кој има функција за повеќекратна употреба,лесен за лепење на глина за печатење,мек и издржлив, лесен за печатење и пренос убаво , лесен, можете да ги користите долго време. ?●y за Употреба-Чекори : 1. Екранот е поставен во подготвената полимерна глина, тркалачки истиснување воздух; 2. Нанесете боја рамномерно со стругалка за кал; 3. Излупете ја матрицата на свилениот екран за да создадете јасна шема и користете секач за глина за да ја исечете формата на обетката по ваш вкус.

Други карактеристики

Color:
as shown in the picture
Size:
5.9 x 3.54
Package includes:
3Pcs Christmas screen stencils:
2Pcs clay scrapers:
Note:
Manual measurement, please allow little size errors.:
May differ slightly from the photos due to the difference between different monitors.:

Најдобри понуди