.

.

Шаблон За Владетел за сечење далечина, Алатка ЗА Самостојно Владеење Практична Транспарентна За Семејство За Занает За Родендени За Фестивали

Шаблон За Владетел за сечење далечина, Алатка ЗА Самостојно Владеење Практична Транспарентна За Семејство За Занает За Родендени

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Усвојувајќи висококвалитетен акрилик, шаблонот може да се користи долго време, а шаблонот е лесен за складирање поради неговиот материјал, без да се грижите дека е оштетен Шаблонот доаѓа со слој заштитна фолија од крафт хартија за да спречите удар и гребнатини за време на транспортот, можете да го соблечете пред употреба. Моделот на шаблонот е транспарентен и јасен, а растојанието за сечење е точно. Според шаблонот, можете да направите совршен владетел за сечење на растојание. Точни дупки на страните за означување на точките за шиење во фиксно растојание, исто така можете да зашиете со сопствено растојание според вашите сопствени желби. Овој акрилен шаблон е многу погоден за оние кои сакаат да прават занает или кои сакаат сами да направат владетел, исто така е добар подарок за пријателите или семејството на Фестивали или родендени. Усвојувајќи висококвалитетен акрилик, шаблонот може да се користи долго време, а шаблонот е лесен за складирање поради неговиот материјал, без да се грижите дека е оштетен. Шаблонот доаѓа со слој заштитна фолија од крафт хартија за да спречите удар и гребнатини за време на транспортот, можете да го соблечете пред употреба. Моделот на шаблонот е транспарентен и јасен, а растојанието за сечење е точно. Според шаблонот, можете да направите совршен владетел за сечење на растојание. Точни дупки на страните за означување на точките за шиење во фиксно растојание, исто така можете да зашиете со сопствено растојание според вашите сопствени желби. Овој акрилен шаблон е многу погоден за оние кои сакаат да прават занает или кои сакаат сами да направат владетел, исто така е добар подарок за пријателите или семејството на Фестивали или родендени. Усвојувајќи висококвалитетен акрилик, шаблонот може да се користи долго време, а шаблонот е лесен за складирање поради неговиот материјал, без да се грижите дека е оштетен. Шаблонот доаѓа со слој заштитна фолија од крафт хартија за да спречите удар и гребнатини за време на транспортот, можете да го соблечете пред употреба.

Други карактеристики

​Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Distance Cutting Ruler
Finished Style:
Distance Cutting Ruler
Package List:
1 x Acrylic Template:
Note:
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or cut directly with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a special pen.:

Најдобри понуди